Terápiára fel!

Az utóbbi időben abból állt az otthoni szabadidőm minden perce, hogy próbáltam elterelni a figyelmemet a fájdalomról, ami a porckorongsérvem miatt adódik. Ez leginkább abból állt, hogy boszorkányos filmeket néztem, mert hát közeleg a Halloween, amiért odáig vagyok – imádom az ilyen filmeket, akár kitalációk, akár dokumentumfilmek, mindenképpen jók.

Egy idő után viszont már olyan fájdalmaim kezdtek eluralkodni rajtam, hogy tegnap úgy döntöttem, muszáj keresnem valakit, aki segít rajtam, mert a porckorongsérv kezelése nem várhat tovább.

porckorongsérv kezelése

A neten megtaláltam a therapy4u.hu-t és a megfelelő szakembereket. Nagyon megtetszett rögtön ez a team, mert ahogy elkezdtem nézelődni náluk, azt éreztem, sugárzik belőlük az említett szakértelem.

A Therapy4u alapítója egyébként a Pataki Dalma nevű vezető gyógytornász, aki már harminc éve gerincproblémákkal foglalkozik, tizenöt éve pedig tovább is adja folyamatosan a tudást. A tanítványai közül néhányukkal együtt is dolgozik, ami mutatja a koncepció sikerességét. A rendelőben is, nem csak egy fajta módszert alkalmaznak, hanem összesen tizennégyfajta kezelési mód áll a rendelkezésükre – ezáltal a miénkre is. Így segítenek mindenkinek, hogy újra egyensúlyban lehessen önmagával!

A therapy4u.hu csapatának szakterülete az ortopédia, ezen belül pedig leginkább a gerinccel kapcsolatos problémák és a sporttal összefüggésben álló sérülések azok, amikkel ők foglalkoznak.

A módszereiket megtaláljuk a “Kezelések” fül alatt, ahol először is olvashatunk a főkoncepcióról, és minden említett dologról részletesen. Alatta pedig a további négy módszerről, amelyeket speciális esetekben alkalmazhatnak. Híresek arról, hogy olyan eseteket is megoldanak, amelyekre mások soha nem voltak előttük képesek.

A therapy4u.hu csapata rengeteg szuper gyógytornászból áll, akikről szintén olvashatunk bővebben az oldalon, mindegyikük nevénél egy képet is találunk, meg vannak jelölve külön a szakterületeik, valamint ezeket megnyitva a személyes motivációik. Nagyon könnyű náluk átlátni mindent és döntést hozni, hogy megéri-e megpróbálni.

Ha még többre vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el szintén a therapy4u.hu oldalra – szeretettel ajánlom őket! A porckorongsérvem kezelése ezúttal szerintem nekem biztosan jó kezekben történik!