Varázslatos autózás az új légterelővel

Még ma is léteznek boszorkányok, és én is közéjük tartozom a wicca vallás követőjeként. A boszorkány szó régen negatív jelentéssel bírt. Ez abban az időszakban volt, mikor elítélték azokat a nőket, akik nem illeszkedtek be a társadalomba, de manapság a wicca népszerűsége világszerte elterjedt. Én büszkén vállalom a boszorkányságom, és fontosak számomra a mindennapi rituálék, melyeket a természetben, vagy a házi oltáromnál végzek. Sajnos a seprűn repülés nem tartozik a tehetségeim közé, de van egy autóm, ami megteszi a szolgálatot.

Nem is olyan régen éppen az ezoterikus boltba indultam a kocsimmal, hogy vegyek egy pár mágiához szükséges kelléket. A hőség rettenetes volt, és nincs klíma a kocsimban, szóval letekertem az ablakot. Jólesett a friss légáramlat, olyan érzés volt, mintha seprűn repültem volna. De bár ne tettem volna, mert következő nap egy komoly fülgyulladással ébredtem. Ilyen esetekre megvannak a gyógyító praktikáim, de ennél több kellett. Olyan megoldást akartam találni, amivel ez még egyszer nem fordulhat elő. Sajnos erre nem tudok varázsigét, de ismerek egy szuper weboldalt, ami ilyenkor segíthet.

Az autofelszerelesek.hu segítségével rá is jöttem, hogy egy légterelő a megoldás. Hogy mi az a légterelő? Sokan nem is tudják, ezért elmondom. Ez egy olyan kiegészítő, amit az autód ablakára szerelhetsz, így meggátolva az erős szelet, ami a nyitott ablaknál bejuthat. Sok autón sajnos nincs beépítve ez az alkatrész, de ezt a hiányosságot könnyen lehet orvosolni. Az előbb említett oldalon szinte minden autómárkához tartozót megtalálsz. A saját járműved típusát fontos kiválasztani, hiszen így fog majd tökéletesen illeszkedni az ablakodhoz. A minőség pedig garantált, ha náluk vásárolsz. Már több dolgot is rendeltem tőlük, ezért tudom, hogy csak a legjobb és legtartósabb termékeket forgalmazzák.

Persze most arra gondolhatsz, hogy miért kellene ilyet venned, ha van klíma az autódban. Elmondanám, hogy nem vagyok a légkondicionálás híve, mert egyrészt természetellenes, másrészt pedig rengeteg baktérium lehet a folyamatosan cirkuláló levegőben. A családom egészségét pedig mindig a legelső helyen tartom, ezért nem tenném ki őket ennek a veszélynek. Ráadásul ez a kiegészítő nem kerül olyan sokba, és más szempontból is hasznos lehet. Ha már az egészségnél tartunk, tudjátok, hogy az erős UV sugárzás is mennyire veszélyes. Az autóban ülve sokan meg is feledkeznek erről, pedig ugyanúgy besüt a nap és jó védekezni a sugarak ellen. A légterelő ebben is segítséget nyújt. Nekem például ez nagyon kapóra jött, hiszen falfehér a bőröm, és nagyon gyorsan leégek. Most már legalább az autómban biztonságban vagyok.

Ismeritek azt az érzést, mikor szemerkél az eső, és kicsit bevág a nyitott ablakon keresztül? Ez nagyon tud zavarni a vezetés közben, és akár balesetet is okozhat, ha erre koncentrálok az út helyett. A légterelő ebben is megoldást nyújt. Sőt, még a párás ablakokat is segít megszüntetni, mert ez általában a hideg menetszél miatt keletkezik.

Az oldalon megtalálhatsz 2 vagy 4 darabos csomagokat, melyek közül én természetesen az utóbbit választottam a családom miatt. Már tettünk is egy kört az új kiegészítőnkkel, és a különbség meglepően érezhető volt. Végre élvezhettem a frissítő levegőt anélkül, hogy megfájdult volna a fülem.

Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet, látogasd meg Te is a weboldalt. Igaz, nem boszorkányokkal lesz dolgod, de a csapattagok varázslatos kiszolgálást nyújtanak, és minden kérdésedre választ adnak majd.