Ügyfél szerző honlap még a boszorkányoknak is kell

Többen illettek már a boszorkány jelzővel. Nagyon sok mindent előre meg tudok jósolni, viszont ez nem boszorkányság. Az eddigi tapasztalataimra hagyatkozok és a megérzéseimre. Azonban úgy tűnik, hogy ezek nálam jobban működnek és nagyobb eséllyel meg tudom mondani ki hogyan fog viselkedni.

Ha már ezzel a jelzővel illettek többen is úgy gondoltam, hogy viccből a vállalkozásomba is beviszem a boszorkány jelzőt. Azonban egy vállalkozásnál manapság nagyon fontos, hogy online is jelen legyen. Ez azonban nem az erősségem. Amihez nem értek, azt általában nem szoktam csinálni vagy fejlesztem magam az adott témában.

Azonban itt a vállalkozásomról van szó és gyorsan kell a segítség nem erek rá évekig kitanulni az online marketinget, a weboldal fejlesztést stb. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy ezzel a feladattal szakértő embereket fogok megbízni. Ezt a vállalkozásom során többször is alkalmaztam már. Minden olyan feladatot kiszervezek, amiről úgy gondolom, hogy más sokkal jobban meg tudja csinálni. Így én tudok olyan feladatokkal foglalkozni, amihez értek és amivel előre tudok lendíteni a céget.

A weboldalam létrehozásához a Keresőben Első hu csapatát bíztam meg. Nagyon sokáig keresgéltem a tökéletes embert erre a feladatra, de amikor az interneten rátaláltam a Keresőben Első hu-ra akkor már egyből tudtam, hogy nekem ok kellenek. Ők lesznek azok, akik olyan honlapot tudnak nekem létre hozni, amire szükségem van.

Miből gondoltam ezt?

A Keresőben Első honlapjának a designja, a színei és a tartalma is nagyon jól létre lettek hozva. Minden fontos információ megtalálható az oldalon. Ha megszeretnéd őket bízni, akkor már a közös munka előtt megtudhatod, hogyan fog kinézni a munkafolyamat.

Két szolgáltatás közül is választhatsz: weboldal készítés, illetve a keresőben az első helyre kerülés. Ha szeretnéd, akár mindkét szolgáltatást is választhatod. Én így tettem.

Biztosra szerettem volna menni, ezért úgy döntöttem, hogy ha már kész egy olyan honlapom, amivel vásárlókat tudok szerezni, akkor még előnyösebb lenne, ha a keresőben az első találatok között jelenek meg. A döntésemet egyáltalán nem bántam meg. A Keresőben Első tagjai pontosan tudják hogyan kell ezeket a dolgokat elérni.

Ha kíváncsi vagy eddigi munkáikra, akkor a honlapon referencia munkákat is megnézhetsz. A munkákhoz egy kisebb leírás is tartozik, hogy pontosan lehessen látni honnan hová jutottak. Elmesélik, hogy mivel kereste fel őket az ügyfél, mi volt a cél és ezt hogyan és milyen eszközökkel sikerült elérniük. Én majdnem az összes referenciát megnéztem. Tetszett, amit láttam, így ez még jobban megerősített abban, hogy nekem is ok csinálják a honlapomat. 

Több vélemény is elolvasható a Keresőben Első hu-ról, így ezeket is elolvasgattam. Nagyon szeretem az ilyen véleményeket, mert szerintem ezek tudják a legjobban bemutatni a szolgáltatást. Ha sok embernek pozitív véleménye van a cégről akkor nagy valószínűséggel nekem is az lesz. Ha sok rosszat mondanak róluk, akkor azokat inkább kerülni szoktam.

Ami még szintén tetszett és meggyőzött abban, hogy őket válasszam az az volt, hogy minden munkafolyamatról kikérik az ügyfél véleményét. Nem dolgoznak a nélkül, hogy jóvá hagynám az adott dolgot. Már a legelső lépésben felmérik azt, hogy milyen igényeim vannak, pontosan milyen honlapot szeretnék végeredményként kapni és mi a célom a weboldallal. 10 olyan fontos kérdést tesznek fel ezzel kapcsolatban, aminek köszönhetően el tud indulni a munka és el tudják készíteni a számomra tökéletes weboldalt. Először egy látványtervet készítenek. Ha ez tetszik, akkor haladnak tovább a kódolással és a többi weboldal készítési folyamattal.

Tudják azokat a praktikákat, aminek köszönhetően a megfelelő embereket tudja megszólítani a weboldal, így első sorban ezekre helyezik a hangsúlyt. Első sorban nem is az a fontos, hogy nekem tetsszen, hanem hogy a leendő vásárlóimnak/ ügyfeleimnek tetsszen és arra buzdítsa őket, hogy engem válasszanak. Ha ez megtörténik, már nem is számít, hogy nekem tetszik-e. De természetesen előny, ha még nekem is tetszik, hiszen mégis csak az enyém lesz, de nem ez a fő szempont.

Ha neked is szükséged van egy olyan weboldalra, ami látogatók helyett ügyfeleket hoz neked, akkor a Keresőben Első hu oldalára mindenképp látogass el.