Póló nyomtatás boszorkányos gyorsasággal

Na, így sem jártam még! Nem készültem ajándékkal a házassági évfordulónra… Persze jött időben a telefonos emlékeztető, de valamiért kinyomtam és azzal a lendülettel el is felejtettem. Nagy pech, mert a férjem sosem felejti el, mindig remek és kreatív ajándékokkal és szebbnél szebb csokrokkal lep meg. Alig maradt időm az esti randiig, ahol valami igazán egyedi meglepetéssel kellene előállnom… Mit vesz az ember az utolsó pillanatban?!

Már épp kezdtem teljesen kétségbe esni, de ekkor bevillant a LOLmarkt.hu hirdetése, amit a minap láttam, hogy az üzleteikben egy darab egyedi pólót akár azonnal is tudnak nyomtatni. Gyorsan előkerestem a kedvenc esküvői képünket, pendrive-ra mentettem és irány a hozzám legközelebbi üzletük. Szerencsére az ország több pontján van LOLMarkt üzlet, így tőlem pár percnyire, Budakalászon is. Nagy mázlim volt, senki sem volt ott épp, így azonnal kaptam segítséget és pár perccel később már az esküvői képes póló boldog birtokosaként távozhattam. Hú, ezt megúsztam! Nagy sikere volt a férjemnél az egyedi pólónak, azonnal fel is vette. Még szerencse, hogy a LOLmarkt.hu üzleteiben ilyen gyors a póló nyomtatás.

póló nyomtatás

Hogy nehogy legközelebb is hasonlóan járjak, másnap a LOLmarkt.hu-n online rendelve bespájzoltam néhány vicces pólót a férjem méretében. A közelgő születésnapjára egy oroszlános sárga pólót választottam, a „Legnagyobb királyok márciusban születtek” felirattal. Valentin-napra pedig páros pólót vettem, mindkettőnknek egy-egy „Szeretem őt mindhalálig” feliratút, ahol egy csontkéz mutat a melletted állóra. Vettem továbbá egy unikornisos, rózsaszín szájmaszkot magamnak és egy Hulk mintájút a férjemnek, mert ez sajnos manapság elengedhetetlen… Aztán beleszerettem még egy pólóba „Sose gondoltam volna, hogy én leszek a legmenőbb anya, de mégis itt vagyok” felirattal és megrendeltem magamnak sötétkékben és feketében is. Mert, ami jár, az jár. 😀 Két kisfiunknak pedig „Irigylem a tesóm, mert neki van a legjobb tesója a világon” pólót rendeltem. Itt egy kicsit bizonytalan voltam a méretben, így inkább kötöttem rájuk +190 Ft-ért méretbiztosítást. Így ha valamelyik nem lesz jó, akkor nem kell újra kifizetni a szállítási díjat, a futár csak hozza a megfelelő méretet és elviszi a becsomagolt rossz méretű pólót. Szuper ajánlat!

Közben eszembe jutott, hogy a főnököm milyen régóta rágja már a fülem, hogy kellene egy új csoportképet csinálni az összes munkatárssal, mert mostanában sok személyi változás volt. Az járt a fejemben, hogy milyen jól nézne ki, ha nyomtatnánk egyenpólókat a cég logójával. Azt már megtaláltam az oldalon, hogy ilyen nagyobb darabszámú rendelés esetén nem az üzletekben kellene kezdenem, hanem e-mailben tudok árajánlatot kérni. Nagyjából összedobtam egy tervet és megtippeltem a darabszámot és méreteket, hogy már közelítőleg jó árajánlattal állhassak a főnököm elé. Úgyis megyünk vásárra is kiállítani, ott is jól fog jönni az egységes megjelenés.

Mivel napközbeni kiszállítás lesz, így rögtön az irodába is kértem a saját rendelésem, legalább meg tudom mutatni a mi pólóinkat is az árajánlat mellé. A GLS futárszolgálat hozta és szerencsére bele is tudtam írni a megjegyzést rögtön a megrendelésben, hogy a recepción kell engem keresnie majd a futárnak, így gond nélkül meg is érkezett a csomag. A főnököm el volt ragadtatva az egyenpólók nyomtatásának ötletétől és az árajánlatot is korrektnek találta, így azokat is a LOLmarkt-tól rendeltük meg.