Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop

A szombati boszorkány tippem: Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop. Egyszerűen ennyi, egyszerű és nagyszerű.

A legnagyobb boszorkányságok közé sorolom a kisbabák gondozását miden téren. Etetni-itatni, szórakoztató, vigasztalni na és persze cserélni a pelust. Hát ennél komolyabb boszorkányos feladatot el sem tudnék képzelni az életben. Aki ennek maximálisan tudója, az nálam abszolút kiérdemli a boszorkány címet.

Csak hogy egy kicsit rásegítsek ennek az egyik területére, itt hagyom nektek a lord.shop.hu weboldalt, ahol mindenféle babás termékeket lehet találni, többek között pelenkákat, pelenkázó lapot és alátéteket és mindenféle hasznos holmit, ami csak előkerülhet egy kisbabás háztartásban. Mert hogy ott bizony elég sok boszorkányság elő tud kerülni…Aztán el is tud fogyni egy pillanat alatt, mint a pelenka!

Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop

Nem tudom, hogy ki mennyire próbál zöld lenni a mindennapokban, én azért igyekszem ezt a vonalat követni, amennyire csak tudom. Éppen ezért arra buzdítalak benneteket is, hogy nézzetek körül a webshopban és ha esetleg megtetszik valamelyik textilpelenka, akkor próbáljátok ki! Sok vesztenivalója szerintem nincs az embernek, hiszen legrosszabb esetben kidobja és inkább az eldobhatókat veszi meg helyette. Azonban ha bejön, akkor hosszabb távon rengeteg sok forintot megspórolhat magának az, aki hajlandó kipróbálni. És ez csak az a pozitív hozadéka, amit rögtön megérzünk saját magunkon.

De ha egy kicsit tovább gondoljuk ennek a jelentőségét, akkor az is nagyon jól látszik, hogy mennyivel kevesebb szemetet tudunk termelni, ha textilpelenkát használunk. Napi szinten milyen rengeteg pelust kell kidobni, hogyha valamelyik eldobható terméket választunk?! Ezzel szemben a textilpelus nem szennyezi a Földet, hiszen benne marad a körforgásban. Igaz, hogy kicsit macerásabb a tisztítása, de az én személyes meggyőződésem az, hogy ennyi plusz munkát megér, hogy egy fenntarthatóbb világban éljünk. Sőt, úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy azzal tesszük élhetővé és élhetőbbé a világot a mostani pelenkásainknak, hogyha nem szemeteljük nekik össze minden ilyen termékkel.

Ha tényleg csak ennyivel több energiát jelent, akkor miért ne lehetne megtenni ezt az apróságot egy szebb jövő érdekében? Azt hiszem, valahol ebben rejlik az igazi boszorkányság. Hogy azt tudom most mondani, hogy igen, vállalom ezt a plusz munkát, hogy majd egyszer kevesebb varázslatra legyen szükség a vidám, tiszta és problémamentes mindennapokhoz. Gondoltátok volna, hogy egy pelenkának ekkora jelentősége lehet?! Szóval még egyszer, a napi tipp: Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop – ha tehetitek, a textil opciót válasszátok! Köszönöm, a gyerekeink nevében is!