Nem kell boszorkánynak lenni egy salgó polc megtalálásához

Boszorkányok márpedig léteznek, mondhatnám akkor, amikor a kolléganőm előre megjövendöl valamit. Nagyon félelmetes, hogy milyen ráérzései és tippjei vannak, hogy hogyan alakul egy történet. Azt mondja, hogy már gyerekkora óta ilyen megérzései vannak. Úgyhogy méltán hívhatjuk őt újkori boszinak. Mindig a filmek jutnak eszemben természetesen vannak jó boszik is, és rosszak, de ő a jók közé tartozik, akkor amikor jót jövendöl. Amikor negatív a hír amit monda nem annyira szoktuk szeretni, ez persze vicc, mondjuk neki akkor, hogy ezt a információt inkább tartotta volna magában.

Bezzeg amikor a salgó polcot kellett beszereznie, akkor is olyan szerencséje volt, amit már magának előre megjövendölt. Megbízták, hogy a cégünk raktár helyiségébe szerezzen be salgó polcokat, hogy végre rend legyen ott, és az árukészletünket a kollégák könnyebben meg tudják találni, valamint a leltár felmérése is zökkenőmentesebben menjen a mostaninál. Ennek a nemes feladatnak rögtön neki is látott, az internetet hívta segítségül, ahol számos céget talált, akik salgó polcot gyártásával foglalkoznak, de egyik sem tudta elnyerni a tetszését, majd megtalálta azt a céget, akik ténylegesen nagy szakértelemmel viseltetnek az ügy iránt, akkor tudta, hogy ők lesznek azok, akik leszállítják a salgó polcunkat.

Salgó polc szükséges mert azok nagy teherbírásukat, valamint az időtállóságuk sem elhanyagolható. És ami újításnak számít a salgó polc iparban, hogy csavarmentes kivitelezésben is lehet kapni. Annyira örült a kolléganőm, hogy megtalálta ezt a remek céget, nem is tudott hova lenni a boldogságtól. Amint árajánlatot kért, olvasta, hogy árajánlatot csak úgy tudnak adni, hogy ha egy előzetes felmérést elvégeznek. Le is beszélte, hogy mikor érkezik ki a felmérő szakember. A szakember megérkezett és elkezdte a munkát, elmondta, hogy arra törekszik, hogy a legjobb helykihasználást kihozza és a raktárunkban a polcok segítségével jobban lehessen pakolni, több áru tárolására alkalmas lesz a raktár. Az a céljuk, hogy a vásárlóik ténylegesen minden tekintetben jól járnak. Kérdezte a kolléganőmet, hogy melyik polcrendszerüket nézte ki, aki azt válaszolta, hogy a Dexion salgó polcot. A felmérő szakember helyeslően mondta, hogy a Dexion salgó remek választás, hiszen pont beleillek a vállalkozás profiljába. Amint azt gondolja, hogy nem megfelelőben gondolkodik a leendő vásárlójuk, neki kötelessége olyat ajánlani, amit ő és a cég is jobbnak, alkalmasabbnak gondol a feladat ellátására.

Tehát abban megegyeztek, hogy jó salgót választott a kolléganőm. Alig telt el idő, és meg is érkezett az árajánlat, és a salgók elhelyezkedéséről a vázlatos terv. Mely nagyon elnyerte a kolléganőm tetszését, valamint az ára is nagyon kedvező volt, így ár érték arányban is megfelel a keretnek. Így hát megrendelte. Az a jó a cégben, hogy nem csak legyártják a Dexion salgót hanem ki is szállítják és össze is szerelik a helyszínen. Így már több dolga nincs is a kolléganőmnek, hiszen nem kell neki összeszerelő szakembereket keresnie, hogy akkor abban az időben pont ráérjenek, amikor a salgó leszállítása történik, és még az sem árt, hogy ha nem az első alkalom, hogy ilyen salgó rendszert szerelnek össze. De ezzel nem kell foglalkoznia, hiszen ez a remek cég mindent megold, és így is lett, az összeszerelés zökkenőmentesen ment, hiszen jól összeszokott gárda érkezett. Kolléganőm büszke magára, hogy milyen jó lehozta ezt a projektjét, mondjuk ezzel a nagyszerű céggel könnyű is volt.