Nem boszorkányság ez a szuper weboldal gasztro szakiknak

Nem tudom, ti hogyan emlékeztek erre, de egy időben nagyon divatosak voltak a különböző boszorkányos sorozatok és filmek. Én bizony jó párnál még csak gondolatban sem voltam, és a többiről is inkább csak homályos emlékeim vannak, a nővéreim azonban rajongtak ezekért, és lestoppolták a tv-t, amikor a szokásos boszorkányos sorijuk ment éppen. Valahogy engem egészen kamaszkoromig egyáltalán nem mozgatott meg a téma, amikor is összejöttem az első barátommal, aki rajongott ezekért a sztorikért, pláne, hogy a szülővárosához kapcsolódik az egyik legnagyobb port kavart hazai boszorkányos történet. Innentől valahogy én is sokkal többet kezdtem el foglalkozni a boszorkányos történetekkel, és jó pár filmet és könyvet is bepótoltam a témában. Furcsa volt felfedezni, hogy valójában mennyi művészeti alkotásban megjelennek a boszorkányok, csakúgy, mint például a vámpírok. Bár továbbra sem úgy olvastam ezeket, mint aki hisz a megmagyarázhatatlan dolgokban, egyszerűen csak érdekelt, a boszorkányüldözéssel kapcsolatos információk és lejegyzett visszaemlékezések pedig különösen felháborítottak. Persze engem sem került el a varázslók és boszorkányok legkidolgozottabb képzeletbeli világa, hiszen egy világsikert ebben a témában nem tudtam volna kihagyni, de ez a történet mégis teljesen mást jelentett számomra, mint a többi.

Emlékszem, hogy sok barátom nézett rám furán emiatt, hogy engem ezek a dolgok érdekelnek. Pedig jó kicsit hinni a mágiában, nem igaz? Vagy legalábbis jó lehet, gondolom, mert én túlságosan földhözragadt vagyok ezekhez, de azért álmodozni szabad… Mennyivel könnyebb lenne az életem, ha boszorkány lehetnék! – erre már jó pár alkalommal gondoltam életem során. Nem hinnék abban, hogy mindent varázslattal kell megoldani, ugyanakkor jó pár szorult helyzetből kihúzhatnának a képességeim. De bízom magamban, hogy csak helyes és jó dolgokra használnám az erőmet. Nem vagyok az az agresszív vagy bosszúálló fajta, és úgy alapból gonoszkodni sem szeretek másokkal. Még önmagamra nézve lehetnék a legveszélyesebb, mert sokszor szoktam ügyetlenkedni, és ez bizony nem lehet túl szerencsés egy varázserővel bíró egyednél.

Többek között ezért nem lettem vendéglátós sem, pedig annyira szerettem volna. A mai napig olvasok a szakmához kapcsolódó oldalakat, és álmodozok, honnan rendezném be az álom éttermem: a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés szerintem például tökéletesen alkalmas lenne erre a feladatra. Ők ugyanis mindenféle vendéglátóipari egység eszközellátásával foglalkoznak, legyen szó étel- vagy italkészítéshez szükséges dolgokról, tálalásról vagy csomagolásról.

Amik azonnal megragadták a figyelmemet, azok az extra tányérok voltak. Tudtátok, hogy a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés fine dining éttermeket is el tud látni készletével? Olyan szép tányérokat láttam náluk, hogy elállt a szavam – ezekkel aztán lehet ételt komponálni, az biztos, hiszen a szemünkkel is jól lakunk, és ehhez a gusztusos ételen felül az esztétikus tányérok és az egész látványvilág hozzátartozik! Ráadásul a legjobb beszállítókkal dolgoznak, a legmegbízhatóbb minőségű porcelánokat és üvegeket szerezhetik be náluk a vendéglátóhelyek. A “törhetetlen” jelzővel illetett, műanyagból készült, de porcelán-hatást keltő, szabadalmi oltalom alatt álló termékek pedig bármelyik menzán megállják a helyüket, bírni fogják a strapát – eddig egyetlen más áruházban sem találkoztam még ilyen tányérokkal, de ez egyszerűen zseniális!

Azért azt is ki szeretném emelni, hogy nem véletlen, hogy létrehozták az online áruházukat, ugyanis tudják, hogy az időfaktor egy kényes dolog, és aki a gasztronómia területén dolgozik, annak bizony különösen minden perc számíthat – így szerettek volna kifejezetten az ő életritmusuknak kedvezni a webshoppal, ahol raktáron lévő terméket pár napos határidővel lehet megrendelni. És hát nem kis választékról van szó, ugyanis több ezernyi árucikk között lehet válogatni a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedésben. De az is bátran válogasson, aki nem a szakmában dolgozik, ugyanis például a “home line” vonalat kifejezetten azok számára hozták létre, akik nem a vendéglátás területéről jöttek, ugyanakkor szeretnék az otthonukat minőségi konyhai és egyéb kiegészítőkkel ellátni. Én jó pár tárolót kinéztem már a konyhába és a fürdőszobába is, kellemes, minimál megjelenéssel és sok praktikus tulajdonsággal rendelkeznek a “kiszemeltjeim”. De a konyhai kisgépek között is erősen elcsábultam, főként a 3 az egyben gép mozgatta meg a fantáziámat – keverő, turmix és daráló egyben, szerintem ezért az árért ilyen minőség ajándék! Na és persze kompakt, az is fontos. Még nem adtam le a rendelést, de szerintem nagy eséllyel nem fogok tudni lemondani erről a pár dologról, amit kinéztem magamnak… A gyerek konyhai kollekció is extra cuki! Vannak például színes étkészletek, mintás kistányérok, jégkrém készítő formák és még sok más kisebb-nagyobb dolog, ami megjelenésével mosolyt csal a felnőttek és a gyerekek arcára is.

A jégkrém készítésről jut eszembe, hogy talán ezt még nem említettem: nem csak menzák, éttermek, bisztrók tudnak jól bevásárolni náluk, hanem például cukrászdák és fagyizók is találhatnak egy csomó hasznos kiegészítőt a Hunnia Kristály kínálatában. Formák, állványok, kiszúrók, de akár lisztes kocsik között is lehet válogatni náluk. Megéri tehát itt is szétnézni, bőven van mit felfedezni a különböző menüpontokban.

Szerintem elég egyértelmű volt az eddigiekből, hogy engem teljesen lenyűgözött a Hunnia-Kristály Kft. – Vendéglátóipari nagykereskedés elképesztően széles és sokszínű kínálata, és ha gasztronómiai szakember vagy csak hozzám hasonlóan lelkes érdeklődő vagy, akkor is érdemes lehet megnézni a kínálatukat. A lehetőségek szinte végtelenek, és ezt nem csak a szortimentre értem, hanem arra is, hogy tényleg számos profilt lefednek ezek a termékek. Én fejben teljesen elláttam a képzeletbeli éttermemet mindenféle eszközzel, de a cukrász részleg sem maradt “üresen”. Ár-érték arányban abszolút hozza az elvártat a Hunnia Kristály, ráadásul a több évtizedes tapasztalatuk garantálja a megfelelő ügyintézést is a kiváló minőségű áruk összeválogatása mellett.

A webáruházukban leadásra kerülő megrendelések kiszállításáról, valamint a szállítás árazásáról egy külön menüpontban olvashatunk – csomagpontra is lehetőségünk van a termékeket kérni, súlyhatártól függően, valamint ezek költségét is a csomag súlya határozza meg. Házhoz történő rendelésnél pedig a végösszeg szerint alakul a szállítási költség. Erről a legalsó sáv egyik menüjében tudsz tájékozódni, de az összes többit is ajánlom áttekintésre – én általában azzal kezdek a weboldalon belül, hogy lenyitom innen az újdonságokat bemutató menüt, de megmondom őszintén, az akciós fület is gyakran látogatom, mert nagyon jó ajánlatokat lehet itt elcsípni. Ezeken felül egy csomó érdekességet lehet még itt olvasni, például éttermi kifejezéseket összegyűjtő “mini szótárt”, a koktélkészítés művészetével kapcsolatos tudnivalókat felsorakoztató linket is találhatunk, illetve az oldallal és a témakörrel kapcsolatos friss híreket is itt olvashatjuk.

Amióta felfedeztem a céget, már több vendéglátós ismerősömmel is beszélgettem róluk – mindannyian pozitív tapasztalatokról számoltak be, és azt mondták, csak ajánlani tudják a Hunnia Kristályt!