Nem boszorkányság az akkumulátor csere, ha őket választjuk

A boszorkányok kultúrája mindig is rabul ejtett. Alapból érdekes belegondolni, hogy egykor ezzel bélyegeztek meg annyi szerencsétlen nőt, ma pedig csak egy egyszerű jelmezötlet. Éppen ez az a változás, ami annyira mutatja, hogy a társadalmi hozzáállás miként változott az évszázadok alatt. Hiszen az elnyomás szimbólumát képesek voltak magukévá tenni a nők és arra használni, hogy erőt és magabiztosságot mutassanak.

Hiszen mik a boszorkányok alaptulajdonságai?… A társadalmon kívül mozognak és olyan félelmetes erőkkel bírnak, amik miatt az emberek megbélyegzik őket. Ettől függetlenül szembemennek a normákkal és képesek a furcsaságaikat az előnyükre használni. Ez pedig egy olyan kép, ami minden kislány számára jó útmutatást adhat. Hiszen nem számít, hogy különbözünk, mivel sokszor ez tesz minket erősebbé. Ezt a gondolatot pedig senkinek nem szabadna elfelejtenie.

Sokan azt is boszorkányságnak tartanák, amire az LCDFix csapata képes, ha telefonok szervizeléséről van szó. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy lassan félnaponta fel kell töltenem a telefont, mert egyáltalán nem működik jól az akkuja. Nem tudtam, hogy mit tegyek, úgyhogy felmentem az internetre, hátha találok valami megbízható szervizt. Így láttam meg az „iPhone akkumulátor csere azonnal, 1 órán belül az Allee-ban” kiírást és rögtön rá is kattintottam.

Az LCDFix oldalára érkezve nem éreztem magamat elveszve. Mivel az egész hely logikusan volt felépítve, úgyhogy rögtön megtalálhatja az ember a maga számítását. Ha nem az „iPhone akkumulátor csere azonnal, 1 órán belül az Allee-ban” kiírásra kattintva érkeztünk az oldalra, akkor sem kell kétségbeesni. Bár az LCDFix csapata sokféle telefon javítását vállalja, nekünk csak simán ki kell választanunk a saját márkánkat ahhoz, hogy áttekintsünk minden tudnivalót róla.

Az akkumulátor csere egy elég kényes dolog tud lenni, az LCDFix oldalán keresztül azonban meglepően olcsón el lehet végezni ezt a javítást. Persze nem mindegy, hogy milyen típusú készülékünk van, mivel az újabb fajtákhoz drágábbak az alkatrészek. Ezeket az adatokat azonban egy helyre gyűjtve át tudjuk tekinteni, úgyhogy nem fog minket semmilyen meglepetés érni, mikor személyesen ellátogatunk a szervizbe.

iPhone akkumulátor csere azonnal, 1 órán belül az Allee-ban

Nagyon örültem annak is, hogy az Allee bevásárlóközpontban lehet őket megtalálni. Egyrészről közel van hozzám, másrészről pedig a szerviz ideje alatt tudok más dolgokat intézni ott. Persze erre nem lesz sok időnk, mivel ahogy az „iPhone akkumulátor csere azonnal, 1 órán belül az Allee-ban” feliratban is olvashattuk, egy órán belül kész lesznek. Ez fantasztikus volt ahhoz a képhez képest, ami a fejemben él. Mert ahhoz vagyok szokva, hogy egy készülék szervizelése általában hetekig eltarthat.

Az LCDFix azonban tudja, hogy mennyire kellemetlen tud lenni az, ha nem működik a telefonunk. Aminek pedig még külön örültem, hogy nem akarják teljesen csak a hitünkre bízni azt, hogy mit fognak csinálni a készülékünkkel. Mivel, ha lejjebb tekerünk az akkumulátor csere részlegen, akkor még egy tájékoztató szöveget is olvashatunk. Amiben részletesen elmagyarázzák, hogy miért van szükség néha az akkumulátor cseréjére.

Mosolyogva mentem el hozzájuk és örömmel tapasztaltam, hogy élőben is pont annyira felkészültek és vevőközpontúak, mint ahogy azt az oldalukból leszűrhettem. A javítást megcsinálták a megadott időn belül és még plusz javaslatokat is adtak ahhoz, hogy miként lehet elkerülni a hasonló kellemetlen eseteket. Úgyhogy nagyon örülök, hogy őket választottam és másoknak is szívből is ajánlom őket.