Magától kinyílt az ablakom, amikor épp egy boszorkányos filmet néztem

Kicsi koromban imádtam a boszorkányos rajzfilmeket és filmeket. Nem véletlen, hogy az iskolai farsangokon is rendre minden évben másik boszorkány szettben jelentem meg. Emellett persze rajongtam a Harry Potter könyvekért és filmekért is. Mindig is abban reménykedtem, hogy ha felnövök, egyszer én is olyan erős boszorkány leszek, mint McGalagony professzor, vagy Hermione. Persze ezt a gondolatot már kinőttem, de a boszorkány sztorik szeretetét azt hiszem sohasem fogom.

Az egyik múltheti szürke, esős őszi estén úgy döntöttem, hogy egy jó forró csoki és takaró társaságában megnézem az egyik kedvenc klasszikus boszorkány komédiámat, a Hókusz pókuszt. Épp a kedvenc jelenetemnél tartott a film, amikor egyszer csak egy nagy csattanást hallottam az ablakok felől, majd azt éreztem, hogy valahonnan dől be a szobába a hideg. Nagy nehezen kikászálódtam a paplan alól, hogy megnézzem, mi történt. Hát nem kinyílt magától a bukó ablak?! Na mondom, remek… Ennek is pont a hideg beálltával kell megtörténnie. Még a filmet is leállítottam, és őrült kutatásba kezdtem az interneten, hogy megtudjam, mégis mi okozhatta azt, hogy magától kinyílt az ablakom. Mert nem valami láthatatlan boszorkányság, az biztos.

Csak rákerestem arra, hogy műanyag ablak javítás, és ki is hozta a kereső a muanyagablakom.hu/muanyag-ablak-javitasa.html oldalt. Az itt található cikkben minden létező műanyag ablakokkal kapcsolatos problémára választ kaptam. Többek között arra is, hogy azért, hogy a bukóablak magától kinyílik, nagy valószínűséggel a zsanérok a hibásak. Pontosabban azért, mert a kilazult zsanérok miatt a zárszerkezet nem illeszkedik be a helyére. Ezt a problémát pedig magasságállítással lehet orvosolni, bármit is jelentsen ez. Egyből tudtam, hogy itt nincs mese, ablakost kell hívnom, de minél hamarabb. Én magam biztosan nem tudom megszerelni az ablakot, muszáj szakemberre bíznom.

Ha bármilyen problémát észlel bárki is a műanyag ablakával, akkor javaslom, hogy látogasson el a muanyagablakom.hu/muanyag-ablak-javitasa.html oldalra, ugyanis ott minden létező hibát megmagyaráznak. Sokkal könnyebb így beazonosítani a hibát, és a megfelelő szakembert kihívni. Bár remélem az ablakosom úgy megjavítja a hibás bukó ablakomat, hogy többé nem kell már ilyenekről olvasgatnom.