Ha bűbájos fürdőszoba bútort szeretnél, ide kattints

Ilyen az agglegények élete…

Én bizony sokáig kerestem az igazit. Kerestem, kutattam, de egészen egyszerűen nem akart előbújni. Úgy éreztem, semmi sem elég jó. Valahogy nem fogott meg igazán. Vagy lehet, hogy az én elvárásaimmal van a gond? Egy ponton túl már kezdtem azt érezni, hogy talán bennem van a hiba. Lehet, hogy az ismerőseimnek van igaza, és tényleg egy kiállhatatlan fráter vagyok… Hát igen, az agglegény élet. Mostanra már lehet, hogy olyan vagyok, mint egy ezeréves, öreg bácsi. Tele rigolyákkal és nyavalyákkal. A cipőket márpedig azért is az élére kell állítani, és a kanál sem mindegy, hogy áll a főzelékben. (Persze leginkább ne álljon sehogy. Kanalat nem hagyunk a lábosban, miután elkészült a főzelék. A kanál a tányérba való.)

Néha már azt mondom, bár lenne készleten egy kis fiatalító főzet… Csak pár csepp, hogy lelazuljak és ne legyek ennyire szemellenzős… De hát amit az ember idővel megtanul, az az önelfogadás is. Ilyen vagyok, most miért hazudnék magamnak? Ezt kell elfogadnom, ezt az aggastyán lelkű, élére állító, rendmániás, ízig-vérig perfekcionista pacákat. És bárhogy küzdök ellene, ez olyan zsigeri, belülről jövő dolog, ami nem fog változni. Nincs az a varázslat, ami át tudná írni a bennem bizsergő, kavarodó képletet. Hát, így valóban nehéz dolog a választás, márpedig az életben sokszor kell döntéseket hozni. Istenem, de hát ha egyszer azt érzem, hogy minden döntés ezer kilóval húz le a mélybe! Én nem akarom cipelni ezeket a súlyokat, viselni ezeket a terheket! És akkor megláttam Őt…

És egy csapásra megváltozott minden. Igen, most már biztosan állíthatom, hogy sikerült összeállítanom álmaim fürdőszobáját… Egy olyan fürdőszobát, amilyen csak a kacsalábon forgó kastélyoknak van!

Tökéletes fürdőszoba varázsütésre? Innen vegyél inspirációt!

Persze nem mondom, hogy ez nem tudatos építkezés és sok kutatómunka eredménye. Egy percig sem tagadom, bizony sok forrást felkutattam, mire rátaláltam az igazira. De ami a leginkább segített, az a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldal volt – ha tökéletes fürdőszobára vágytok, azt javaslom, ti is látogassatok el ide! Nekem elhihetitek, nem fogtok csalódni. A fürdőszoba trendeken túl a fürdőszoba bútorokon át a csempe és a színek kiválasztásáig mindenről lehet informálódni az oldalon. Szentül meg vagyok győződve arról, hogy ha nem találok rá a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldalra, a mai napig nem készül el az a fürdőszoba, amiben jól érzem magam. De szerencsére a furdoszobaotletek.hu a legjobbkor jött, és a legnagyobb kétségbeesés széléről rángatott vissza az életbe.

De hogy egy kicsit segíthessek rajtatok, szerencsétlen sorstársaimon, elmondom nektek, mi mindent tanultam a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldalról. Mert hogy rengeteg inspirációt adott a tökéletes fürdőszoba létrehozásához, az nem is kérdés. Én két nagyon fontos szempontot szerettem volna jól összefésülni, amikor fejben megpróbáltam elképzelni, milyen is lesz majd a számomra ideális fürdőszoba. Az egyik az volt, hogy a lehető legpraktikusabban tudjam kihasználni a rendelkezésre álló teret. A másik pedig az, hogy miközben minden centiméter pontosan meghatározott kiterjedéssel és céllal bír, mindez még jól is nézzen ki. A http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldal szerencsére nem hagyott magamra, és segített feloldani ezt a mindenek felett álló, nagy dilemmát.

Ezt érdemes átgondolnod, ha újraálmodod a fürdőszobát

A legnagyobb tanulság, amire az oldal világított rá, hogy nagyon fontos tisztában lennünk a fürdőszoba pontos méreteivel. Ha másképp nem megy, hát mérjük le! Ha ugyanis kevés hellyel rendelkezünk, mint ahogyan én is, akkor nagyon is fontos, hogy anélkül tudjunk minél több bútort és eszközt elhelyezni a fürdőszobában, hogy az a túlzsúfoltság látszatát keltené. Így tehát ha már az is fejtörést okoz, hogyan telepíthetnénk elöltöltős mosógépet a felültöltős helyett egy ilyen szűk helyre, akkor például a sarokkád telepítésének az ötletét ott helyben érdemes elvetni, hiszen rengeteg helyet elfoglal. Ha viszont sikerült kitalálni, milyen berendezéseket és hova helyezünk el, és megoldódott az örök kád versus zuhanyfülke kérdése is, akkor léphetünk eggyel tovább a bútorok irányába.

A http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldal azt javasolja, hogy a bútorok méretét, elhelyezkedését kezeljük kreatívan, próbáljuk meg a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló térből. Így például jó ötlet lehet egy komplett fürdőszoba bútor szett megvásárlásában és telepítésében gondolkodnunk, amely elegendő pakolási felületet és teret biztosít például a mosdókagyló alá és fölé építhető szekrény kialakításával. A falfelületet is érdemes kihasználni például falra szerelhető szekrényekkel. Ezek a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldal szerint egyébként is légiességet kölcsönöznek a szobának – jelentem, ez így igaz! Végül magam is ehhez a megoldáshoz folyamodtam, és láss csodát, egy varázsütésre megváltozott a fürdőszobám hangulata!

Érdemes lehet mindezen felül álló szekrényben is gondolkodni, erre is a furdoszobaotletek.hu oldal hívta fel a figyelmemet. Ide, a méretéből fakadóan jól be lehet szuszakolni a nagyobb dolgainkat. Így például pakolhatunk bele törölközőt, mosószereket, tisztítószereket, amit el tudunk képzelni. Igen ám, csak hát, ha az ember belegondol, mennyi mindent kell beszerezni egy normális fürdőszobába, igencsak fel tudnak szaladni az árak bizony. Így hát felmerül a kérdés, miből is finanszírozzuk ezeket a kiadásokat? Szerencsére a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldalon erre is találtok megnyugtató választ. Bizony, nem szégyen a használt, sőt! Ma már nagyon jó állapotban lévő használt bútorokat is be lehetne szerezni, csak elég szemfülesnek kell hozzá lenni.

Új seprű jobban seper?

Ha azonban mégis inkább csak az újban bíznánk, azzal sincs probléma. Ma már hál’ istennek nem kell kilométereket utazni ahhoz, hogy tőlünk nyugatabbról beszerezhessünk egy fokkal divatosabb, modernebb berendezést. A nagyobb bútor áruházakban ugyanis ma már a legújabb fürdőszoba trendeknek megfelelő berendezéseket, színeket, formákat is megtaláljuk. Így jó eséllyel kis kreativitással nagyszerűen összekombinált fürdőszobát varázsolhatunk magunknak! Így aztán ne féljetek sorra venni az Ikea, Mömax, Kika, stb. kínálatát, rengeteg inspirációt lehet gyűjteni egy-egy bútor áruház installációiból. (Bevallom töredelmesen, az Ikea katalógusát még én is átlapoztam.) Jómagam kitörő örömmel üdvözölöm a lakásberendezés forradalmasítását, és nagy megnyugvással tölt el a gondolat, hogy az újhullámos lakberendezési trendek a fürdőszobák területét is elérték.

Na de miért is vagyok ennyire faksznis, ha a fürdőszobáról van szó… hát hiszen mégiscsak itt kezdjük és végezzük a napunkat, nem? Tulajdonképpen a magunkra szánt, lopott perceket mind a fürdőszobában éljük át. Ha pedig van egy jól bevált, az idők során gondosan kialakított reggeli és esti rutinod (mint ahogyan nekem is), akkor már nehezen adsz lejjebb. Ilyenkor igenis fontossá válik, hogy a reggeli és esti rítusokat rendezett, tiszta, harmonikus környezetben tudja az ember megélni. Van azért ebben mégiscsak valami boszorkányság, én azt mondom… Szerencsére a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa.html oldalt végigböngészve nagyon sok kérdésre választ kaphat az ember, és ezek óriási segítséget jelentenek álmaink fürdőszobájának létrehozásához! Látogassatok el az oldalra ti is, és merjetek nagyot álmodni a fürdőszoba tekintetében is!