Fagyigépek és tartozékok nagy választéka az rdealer.hu-n – ismeritek?

Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer – megannyi finomság elhozója és megteremtője. Ismeritek? Én sem ismertem nem is olyan sokkal ezelőttig. Csak elég makacs vagyok és ha valamit a fejembe veszek, akkor addig megyek utána, amíg meg nem szerzem, vagy el nem intézem azt az adott dolgot, amit annyira, de annyira akarok.

Sokan azt mondják, hogy ez boszorkányság és nincs ilyen, hogy mindig mindenre választ találok a neten. Pedig tényleg lehetséges! Egyáltalán nem lehetetlen dolog, csak kellően türelmesnek kell lenni hozzá és kitartónak. Vannak olyan témák, amiket egyszerűen borzasztó nehéz megtalálni, bármennyire is ügyes kulcsszavakkal keres rá valaki. Léteznek olyan témakörök, amikről nagyon kevés az információ a neten, és ezeket tényleg nehéz elővadászni. Sokszor problémát jelent, hogy ez a kevés témakör is nagyon nehézkesen van kulcsszavazva, tehát hiába írom be az adott dolgot, amit keresek, az vagy túl specifikus, vagy túl általános és ezért nem adja ki a kereső a helyes találatokat.

Aztán vannak azok az esetek, amikor valakinek az anyanyelvén nincs valami sok forrás az adott dologgal kapcsolatban. Ilyenkor ugye opció az, hogy más nyelveken is elkezdjünk keresgélni – persze leginkább akkor, ha meg tudunk szólalni más nyelven, vagy legalább tudjuk használni az online fordító oldalakat. Ha ez nem opció, akkor meglehetősen kevés eséllyel indulhatunk neki annak, hogy ezt megugorjuk. Persze egyre inkább próbálja áthidalni ezt a problémát a legnagyobb kereső felület automatikus fordítója, de nyilván, aki egy mukkot nem ért az adott nyelvből, az nem biztos, hogy ezzel bármennyire is előrébb lesz.

Én viszont hál’ Istennek beszélek is néhány nyelvet, legalább az értés szintjéig, meg hát elég nagy gyakorlatom van abban is, hogy mire hogyan érdemes rákeresni. Emellé társul egy olyan attitűd, hogy nem hagyom magamat és addig keresem egy adott problémára a megoldást, amíg meg nem találom. Ebben semmi boszorkányság sincsen, ez pusztán kitartás és elszántság kérdése, ahogyan az is, ahogy ennek köszönhetően rátaláltam a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalra.

Ez egy olyan kereskedő oldal, mármint az rdealer.hu, ami emögött húzódik, ahol mindenféle vendéglátáshoz szükséges terméket meg lehet találni. Én speciel kimondottan a fagyis gépek miatt indultam neki a keresésnek, de van itt minden más területről is ez-az.

Ha épp nem a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer lapfülön találjátok meg az általatok keresett terméket, akkor ott van még például a vákuumcsomagoláshoz szükséges berendezések listája. Vannak még húsfeldolgozó és előkészítő berendezések, fagyasztók és hűtőberendezések is, na meg persze arra is gondoltak, hogy ezt a rengeteg, nagyméretű dolgot valahol az előírásoknak megfelelően el is kell mosni. Elérhetők még az oldalon tipikusan bárokban, vagy koktélozókban használatos cikkek, ezeket is nagyon könnyen végignézhetitek. Végül, de nem utolsó sorban pedig ott vannak azok a sütőipari termékek, amik aztán garantálják, hogy prímára sülhessen minden egyes croissant és kakaós csiga.

Mindezek után azt hiszem, hogy visszakanyarodhatunk a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalra, mert én alapvetően ezért szerettem volna megírni ezt a cikket, hiszen ezt az oldalt kerestem első körben. Arra kért meg a legjobb barátom, hogy érdeklődjek utána, hogy milyen fagylaltgépeket és kapcsolódó berendezéseket lehet itthon kapni és hol érdemes ezeket beszerezni. Egy rövid keresgélést követően gond nélkül kikötöttem az rdealer.hu felületén, ahol számtalan ilyen megoldást találtam.

Először is, fagylaltgép. Már önmagában ebből olyan sok megoldás létezik, hogy nem igazán tudtam megragadni pusztán egyet most a példa kedvéért sem. Itt most kimondottan azokra a berendezésekre gondolok, amibe a megfelelő alapanyagokat bele lehet önteni és ez elkészíti belőle a tökéletes állagú és ízű fagylaltot. Ez lehet krémkészítő is, mert ez is opció ezeken a berendezéseken – abban az esetben, hogyha kombinált eszközről van szó. A szóban forgó oldalon speciel pont van is ilyen berendezés, történetesen az ICETECH egyik fagyigépe, ami krémet is tud készíteni. A műszaki specifikáció megtalálható a weboldalon, de az árakról telefonon kell érdeklődni. Mondjuk ez nálam nem gond, mert szerintem semeddig nem tart felemelni a telefont, ha már ilyen komoly vásárlási szándékai vannak az embernek, mint a cimborámnak.

Aztán ha egy kicsit tovább megyünk, akkor hamar szembetűnik, hogy mennyire rengeteg fagylaltvitrin van ezen a felületen. A Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer ugyanis szó szerint bővelkedik ebben a termékben. Széles a kínálat abból a szempontból, hogy hány tálca fér el a vitrinben. Igazából ez a szám nem feltétlenül szabja meg a végleges értéket, hogy hányféle fagyi fér el a vitrinben, hiszen simán lehet osztott tégelyt is használni, hogy kettő megy egy helyére. De persze minél több hely van, annál jobban örül majd a vásárló – már persze ha tele is van különféle fagyikkal.

Az rdealer.hu-n vannak 18 tégelynek elegendő helyet szolgáltató fagyis vitrinek, amik azért azt gondolom, hogy már elég nagy kínálatot tesznek lehetővé. Persze van ennél kisebb is, hogyha nem olyan nagy az üzlet, vagy kisebb még a kínálat, akkor talán a 12 tégelyes verzió is elég lehet. Ha viszont már mindenki itt akar fagyizni, akkor bizony ott van a 24 tégelynek elegendő helyet biztosító vitrin, amibe aztán végképp minden elférhet.

A pultokat és más termékeket illetően is meg lehet különböztetni használt és teljesen új cikkeket. Ez szerintem megint egy hatalmas plusz pont az oldal mellett, hiszen itt nem olyan berendezésekről van szó, amik feltétlen az amortizáció végett kerülnek újra piacra, éppen ezért simán lehetnek még nagyon jó minőségűek a használt termékek is. Nem érdemes őket figyelmen kívül hagyni a választáskor.

Ha felhozatal többi termékét nézem, akkor még nagyon sokféle az a dolog, amit innen meg lehet rendelni kizárólag a fagyis berkeken belül. Vannak még szép számmal fagylalt fagyasztó berendezések, amik megcsinálják a már pultba helyezhető finomságot a kikevert krémekből. Aztán vannak még jégkása gépek is, amik jellemzően kapcsolt szolgáltatások a fagyizókban. Mert hát, ha már valaki fagyizik, az simán megkívánhat egy jégkását is, ami szintén nagyon jó üzlet, hiszen csak egy kis ízesített jégről van szó, ami ahhoz képest, hogy milyen olcsó, nagyon drágán tovább értékesíthető.

Aztán van még a felhozatalban büfékocsi, lágyfagylalt készítő eszköz, kanálmosó gép, egyszerű italhűtők és adagolók, na meg persze hűtő is. Így tehát tényleg azt gondolom, hogy aki ebben a témakörben keres egy bizonyos terméket, az itt jó eséllyel, jó áron fogja megtalálni, vagy teljesen új, vagy használt, de kifogástalan állapotú formában.

Éppen ezért, ha ilyesmiben gondolkodtok, akkor szerintem nézzetek körül az rdealer.hu-n és a Fagylaltgépek | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon. Én ezt fogom tanácsolni a haveromnak is, aki megkért, hogy derítsem fel neki ezt a kérdést és járjam körbe ezt a területet. Lágyfagyi, fagyifagyasztó, fagyifőző, fagyivitrin, minden egyetlen oldalon – használatan és újonnan egyaránt.

Fagylaltgépek | Dealer - Gastro & Ice Dealer