Ez az online gyógyszertár igazi boszorkányság!

A boszorkány történetek mindig is szórakoztattak, sőt néhányat kifejezetten hasznosnak találtam. Ami a gyógynövényekkel kapcsolatos gyógyításról, boszorkánykodásról szólt, azoknak különösen nagy figyelmet szenteltem. Mindig is úgy gondoltam, hogy ha van rá lehetőség akkor kerüljük el a gyógyszereket. De persze van, hogy nincs más választás, viszont akkor egy megbízható patikából, mint például a Prevenció Patika, kell beszerezni az adott gyógyszereket.

A Prevenció Patikát az egyik barátnőm ajánlotta, hogy ez a legjobb online gyógyszertár, amivel valaha találkozott. Nagyon megörültem, hogy javasolta a Prevenció Patikát, mert pont kifogyott a vitamin készletem, illetve volt néhány kozmetikum is, amit be akartam szerezni. Ezért pont kapóra jött, hogy megismertem egy ilyen nagyszerű online gyógyszertárat. Meg is néztem a weboldalukat, hogy kapjak egy pontosabb képet arról, hogy milyen cég is a Prevenció Patika. Azonnal szimpatikusnak tűntek, ugyanis a honlapjuknak nagyon szép menta zöld, fehér és narancssárga színei voltak. Az elrendezés átlátható volt, és könnyen ki lehetett igazodni rajta, hogy mi hol van. Ami még nagyon tetszett, hogy ennek az online gyógyszertárnak nagyszerű akciói vannak. Ráadásul 12 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, ami nagyszerű hír számomra, hiszen általában az ilyen bevásárlásokat nem szoktam megúszni 10 000 Ft alatt. Így legalább nem kell a szállításért fizetnem.

Ha online gyógyszertár, akkor Prevenció Patika!

Végig néztem az összes kategóriát az online gyógyszertár weboldalán, mert mindenképpen körül akartam nézni, hogy pontosan mit lehet találni a Prevenció Patika választékában. Nem csupán az általános gyógyszerek és vitaminokat lehetett megtalálni itt, hanem például voltak különböző kozmetikumok, külön baba-mama részleg. Ezenkívül sportoláshoz, dohányzás ellen és még sok minden máshoz is voltak termékeik. Egészen elképesztő volt a választék, amit ez az online gyógyszertár nyújtott a vásárlóinak.

Ahogy már korábban is mondtam, nagyszerű akciói voltak, na de nem csak egyféle, hanem többféle akció közül is lehetett válogatni. Azért is rokonszenves volt ez az online gyógyszertár, mivel már 1996, vagyis mintegy 25 éve az egészségügyben tevékenykednek. Azért ez már két évtized, ami nem semmi ha belegondolunk. És tényleg a megfázástól kezdve, az allergián keresztül, a homeopátiás szereken át, egészen az állatgyógyászati cikkekig minden megtalálható náluk.

Minden fontos információ egyértelműen fel van tüntetve, így nem kell attól tartani, hogy valami elkerüli a figyelmünket. És nem csak házhoz szállításra van lehetőség, hanem akár csomagátvevőpontokra is lehet kérni a Prevenció Patikánál vásárolt termékeket.

Az első rendelés a Prevenció Patikától

Miután összegyűjtöttem a szokásos vitaminjaimat és a szükséges kozmetikumokat, már pont leadtam volna a rendelést, amikor felhívott a húgom. Elmeséltem neki, hogy találtam egy nagyszerű online gyógyszertárat, és most akarom leadni az első rendelésemet. Mondta, hogy várjak egy kicsit mert neki is kellene néhány dolog. Így hát elkezdte diktálni, hogy pontosan mire van szüksége és én pedig kikerestem a Prevenció Patika termékei közül és beraktam a kosárba. A húgom számára így összegyűjtöttünk allergia gyógyszert, vitaminokat, kozmetikumokat és megfázásra való szert is. Még körülnéztünk az akciós termékek között is, ahol mindketten találtunk számunkra megfelelő terméket.

Ezek után már tényleg leadtam a rendelést a termékekre, amit az online gyógyszertárban összeszedtem. Nagyon izgatott voltam és kíváncsi, hogy hogyan fog beválni a Prevenció Patika. De úgy éreztem, hogy nem fogok csalódni bennük.