Egy modern boszorkány igényei

Sokan a filmek és régi gyerekmesék miatt azzal azonosítják a boszorkányokat, hogy egy ősrégi házban élnek az erdő közepén, farakáson kotyvasztják a bájitalokat és egy megsárgult könyv az egyetlen forrás, amit információk beszerezésére használnak. De mindez elavult, és egyáltalán nem igaz. Az interneten ugyanúgy megtalálni az ilyen témákkal kapcsolatos cikkeket, mint egy kastély alagsorában.

Még az internetet is be lehet vezetni a házba a semmi közepén, ha a megfelelő szolgáltatóhoz fordulunk. Manapság minden az interneten történik, és habár vannak, akik ettől a világtól inkább eltávolodnának, ez nem igaz mindenkire. Én el sem tudnám képzelni az életem az internet nélkül, túlságosan is hozzászoktam ahhoz, hogy egyetlen mozdulatra az egész világ elém tárul.

10 éves számítógép szerviz

Nemrég azonban elromlott a laptopom, én pedig azt hittem megőrülök. Sajnos nem értek ahhoz, hogy magam csináljam meg a számítógépem, így kénytelen voltam egy szervizet keresni. Kicsit félve fordultam különböző számítógép szervizek felé, hiszen bárki azt mondhatja magára, hogy hozzáértő és könnyedén megoldja a problémámat, csak azért, hogy utána rosszabb állapotban adja vissza, mint ahogy elvitte.

Ekkor jött szembe velem ez az oldal. Ott ültem a telefonommal a kezemben és arra gondoltam, hogy 10 évnyi számítógép szerviz biztosan jelent valamit a munkájukkal kapcsolatban, nem? Ha egy cég 10 évig képes fennmaradni, annak oka van. Ahogy pedig végiggörgettem az oldalukon, már láttam, hogy miért szeretik őket a vásárlók. Azonnal azzal kezdték, hogy bármilyen típusú gépet megnéznek, és hogy minden problémára találnak megoldást. Ha elromlik a számítógépünk, az alapból rettentő stresszes, azért már ez is hatalmas megnyugvást hozott.

Először telefonon próbálkoztam, hátha meg tudjuk oldani a problémát anélkül, hogy a kár nekik, akár nekem plusz utat jelentene. Egy 10 éves számítógép szerviz csak rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy segítsenek? Végül azonban az én hibám volt, hogy meg sem tudom nevezni a bizonyos részeket, így mindannyian jobbnak láttuk, ha személyesen is megnézik a gépet.

Felajánlották, hogy személyesen kijönnek, de ennyi erővel már én is bevihettem a laptopot. Mint kiderült, a PCMentornak mind Pesten, mind Budán van üzletük, így mindenki megtalálja azt a helyszínt, amelyik a legközelebb esik hozzájuk. A dolgozók nagyon rendesek és türelmesek voltak, ahogy elmagyarázták, mit tudnak tenni, amiért nagyon hálás vagyok. Nem mindenki lehet számítógépes guru, én pláne nem vagyok az, nehezen értem meg az ilyen dolgokat. De legalább megpróbálták megértetni velem, amit köszönök. De végül inkább rájuk hagytam a dolgot.

De már értem, miért rendelkeznek 15 EZER elégedett ügyféllel.  Tényleg remek munkát végeznek. Az oldalon kiírják, hogy nagyjából mennyi ideig tart, míg elkészül a gépünk, és ehhez tartják is magukat. Ez a pontosság sajnos egyre ritkább a mai világban, így nagyon értékeltem, hogy tartották magukat a beígért időtartamhoz.

Nagyon féltem, hogy egyik nap felhívnak, hogy ’Helló, amúgy javíthatatlan a gép’, de szerencsére ez nem történt meg. Sikeresen megcsinálták a laptopom, és amikor ezen félelmemet elmeséltem nekik utólag, azt mondták, hogy a behozott számítógépek több, mint kilencven százalékát meg tudják csinálni, úgyhogy igazán nem volt miért aggódnom. De ha esetleg mégis bármi probléma lenne, akkor egy évig garancia van a laptopomra, vigyem vissza és segítenek.

Hatalmas kő esett le a szívemről, hogy mit ne mondjak. A laptopom az óta is remekül működik, nem kellett élnem a garancia nyújtotta lehetőséggel. Már értem, hogy a vállalkozásuk hogyan működhet 10 éve. Kedves és segítőkész munkatársak, akik profin végzik a munkájukat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat. Ha valakit érdekel a munkájuk, ezen a linken eléri őket: https://pcmentor.hu/szamitogep-szerviz/

Én elégedett vagyok azzal, amit nyújtottak, boldogan állok be a több ezer elégedett ügyfél közé. A tapasztalat, ami e mögött a tíz év mögött áll, elég ahhoz, hogy az ember bizalommal forduljon feléjük, én pedig nem bántam meg, hogy beléjük fektettem a bizalmam.