Egy boszorkányosan ügyes szerelő története!

Ritkán használok olyan szavakat, hogy varázslatos vagy boszorkányos, de úgy gondolom, ez a történet ezt megköveteli!

Egyébként is szeretem a boszorkányokat! Van egy sorozat, aminek a műfaja horror, de minden évadban valamilyen más témához nyúl. Ha jól emlékszem, a harmadik évadban pont a boszorkányokat dolgozta fel, és természetesen azt az évadot élveztem a legjobban! Sok barátomnak ajánlottam már a sorozatot, hogy legalább azt az évadot nézze meg. Eddig egyikük sem csalódott.

Na de eléggé sikerült eltérnem az eredeti témától! Szóval mi az a boszorkányos sztori, amiről szeretnék beszámolni? A történet a topvizgazfutesszerelo.hu csapatáról szól, akiket kihívtam, mert a házban beütött egy nagyobb baj. A csatornázással volt gond, így szükségem volt egy csatorna szerelő segítségére. Náluk több különböző szerelő is dolgozik, és mindegyiküknek meg van a saját szakterülete, így biztosak lehettek abban, hogy a lehető legalkalmasabb szakembert küldik majd ki hozzátok, pont úgy, ahogy az én esetemben is történt!

A szerelő olyan gyors és precíz módon látta el a feladatát, hogy arra tényleg csak annyit mondhatok, hogy boszorkányság! Ígérem, ebben az írásban többet már nem használom ezt a szót!

Pontosan így képzeltem el egy kifogástalan csatorna szerelőt! Egyetlen rossz szót sem tudnék mondani rá! Mikor kiérkezett, azonnal megkezdte a munkát, és pár óra alatt végzett is az egésszel, ami nem kis szó, tekintve, hogy mekkora volt előtte a felfordulás nálunk.

Ha bármilyen ilyen jellegű probléma adódna nálatok, akkor nyugodtan keressétek fel őket! Kizártnak tartom, hogy bármilyen mértékben is csalódás érjen Titeket, ha rájuk esik a választásotok!

Legyetek Ti is elégedett ügyfelek!