Búcsú a puffadt szemektől – nem boszorkányság!

A boszorkányok, boszorkányság a mai napig nagyon izgalmas téma. Megannyi regény és film alapjául szolgálnak ihletül, gyermekeinknek olvasott meséink egyik fontos alakja. A mesék azért is jók, mert leképezik világunkat, így a gyerekek izgalmas és lebilincselő történeteken keresztül ismerkednek az élettel. Nem hiába népszerű manapság a mesepszichológia tudománya, a boszorkány pedig kifejezetten egy izgalmas karakter. Általában bizarr külsővel ábrázolják a mesék, jellemzően idősebb nőként – ellentétben a filmekben, sorozatokban gyakori “jó boszorkánnyal”, aki gyakran fiatal, vonzó nő képében jelenik meg.

Mivel én nem szeretnék egy boszorkányra hasonlítani, ahogy mennek felettem az évek, elérkezettnek láttam az időt arra, hogy elkezdjek ránctalanító kozmetikumot használni. A szem alatti puffadás ellen házilag is vannak jól vannak jól bevált praktikáim, de egy ideje már többre volt szükségem – ekkor csöppent az életembe az InstanTense Plus csodálatos kencéje. A szemkörnyék ápolása ugyanis komplex dolog, az InstanTense Plus pedig minden kihívással megbirkózik: gyógyír a szem környéki ráncokra, a karikás szemre és a puffadásokra is.

Kényelmes házhoz szállítással érhető el a termék, a honlapon megannyi videóval, vásárlói értékeléssel és gyakorlati tanáccsal, információval a szérummal és a bőrápolással kapcsolatosan. A puffadás ellen házilag a zöldtea filtert és a hűtést ajánlják – azonban a szérum verhetetlen abban, hogy rekordidő alatt váltja ki a kívánt hatást, mégpedig garantáltan. Érdemes a Blog szekcióban található tippekről, módszerekről is olvasni, hasznosak.

Ha nem szeretnél a szem alatti puffadás ellen házilag kísérletezni, akkor szívből ajánlom az InstanTense Plus szérumot, amelyre a gyártó 30 napos garanciát biztosít – így kockázatmentesen próbálhatod ki. Szerintem ennél jobb ajánlat nincs manapság a ránctalanító termékek piacán!