Boszorkányok vajon léteznek?

Boszorkányok talán nem léteznek, viszont nagyon sok meglepő dologra még így is képesek a nők. Például páratlan a szervezési képességük. Én legutóbb egy ajándék esküvői vendégeknek című cikket olvastam. Hiszen nagy esküvő szerevezésben voltam és nem tudtam, hogy még mit találjak ki. Az interneten viszont rábukkantam a Selfie Gép csapatára, akik egy nagyszerű lehetőséget kínálnak.

Különféle rendezvényekre ki lehet bérelni a selfie gépeiket és azokkal megörökíthető minden egyes fontos és vicces pillanat. Főleg, hogy különféle kiegészítőket is kínálnak a gépeikhez: szemüveg, paróka, álarc. Ezeknek köszönhetően pedig a szórakozás és a remek emlékek garantáltak lesznek.

Ha Te is keresel valamilyen ajándékot esküvői vendégeknek, akkor érdemes lehet elgondolkozni egy selfie gépen. Szerintem ez egy nagyon jó ötlet.

A használata is elég egyszerű: csak meg kell érinteni a kijelzőt, majd beállni a gép elé és máris készülnek a jobbnál jobb képek. A helyszínen mindig jelen van egy kolléga is, hogy ha segítségre van szükség, akkor legyen kihez fordulni.

Több neves cég is dolgozott már együtt a Selfie Gépek csapatával: Lukoil, IKEA, GLS, Cofidis, OTP bank, Union, Continental. Több, mint 300 esküvőn, privát rendezvényen és céges bulikon vettek már részt. Ezek mind azt mutatják, hogy elég tapasztalattal rendelkeznek már ahhoz, hogy gördülékenyen menjen minden egyes folyamat.

Amennyiben Te is szeretnél egy ilyen remek emlékeket megörökítő ajándékot, akkor keresd fel a Selfie Gép csapatát és a honlapjukon minden szükséges információt megtalálsz.