Boszorkányok a kft-ben, így indítsunk vállalkozást könnyen és gyorsan

Az igazi boszorkányok ma a topcegalapitas.eu/kft-alapitas oldalt látogatják meg, hogyha a vállalkozásuk beindításához szükségük van valamilyen formális keret létrehozására. Onnantól kezdve, hogy valaki végigböngészte az itteni lehetőségeket, majd felvette a kapcsolatot a céggel, nagy gondja már nem adódhat a vállalkozás indítását illetően.

Az említett topcegalapitas.eu/kft-alapitas oldalon olyan csomagokról lehet bővebb információt szerezni, amik bizony nagyon jól jöhetnek az éppen kft alapítást fontolgatóknak. A TopCégalapítás csapata három ajánlatot tesz elérhetővé ebben a körben.

Először is, lehetőség van náluk kft-t alapítani olyan módon, hogy egy egyszeri díj megfizetése után megkapjuk a kért szolgáltatást. Ezt a csomagot akkor érdemes választani, hogyha rendelkezünk már saját székhellyel. 16 900 Ft + ÁFA az ára, amiért cserébe megtörténik a kft alapítás az ügyvéd segítségével, a megrendelő megkapja a tulajdoni lapot a székhelyhez, elkészülnek az aláírásminták, a vállalkozás megkapja a jogi képviseletet a cégbíróság előtt és természetesen ott van az egy órás személyes konzultáció lehetősége is. Végül, de nem utolsó sorban a sikeres cégbírósági bejegyeztetésről pedig e-mailben kap értesítést a megrendelő.

Akkor sem kell megijedni, hogyha nincs saját székhelyünk a vállalkozás indításakor. Ugyanis, ahogy az a topcegalapitas.eu/kft-alapitas oldalon is olvasható, az is megoldható, hogy székhely szolgáltatással együtt kérjük a segítséget a cégalapításban.

Erre két megoldás létezik ennél a cégnél. Az egyik esetben 29 900 Ft + ÁFA díjért cserébe 6+1 hónapnyi székhelyszolgáltatáshoz lehet hozzájutni, plusz természetesen a már korábban ismertetett dolgokhoz (cégbírósági képviselek, aláírásminták, stb.). Ebben az esetben Budapesten lesz a székhely a dokumentumokban.

Ha azonban fontos az IPA mentesség, akkor arra is van lehetőség, hogy olyan helyre szóljon a székhely, ahol ez megoldott. Ilyen az újlengyeli székhely csomag, ahol a székhelyet igénylő vállalkozás IPA mentességet kap, köszönhetően a településnek. Érthető okokból ezért egy kicsit többet kell fizetni. Ugyanazért a 6+1 ajándék hónapért, ami az előbb 29 900 forint volt, hogy 39 900 Ft + ÁFA összeget kell kifizetni.

Természetesen mindegyik esetben igaz az is, hogy nem kell ténylegesen, fizikailag ott tartózkodni bármilyen formában. A helyi munkatársak átveszik a leveleket, beszkennelik őket és elküldik, így a megrendelő nem maradhat le semmiről. Amennyiben szükség van rá, a lehetőség adott, hogy az irodákat, mint tárgyalókat igénybe vegyék. Igazán kecsegtető, hogy Budapest illusztris környékein vannak ezek az épületek. Egy ilyen környezet mindig jó benyomást kelthet a tárgyaló partnerekre.

Vannak olyan tipikus, rendkívül gyakran előforduló kérdések, amikre azt gondolhatnánk, hogy mindenki tudja a választ. Közben meg valójában mindenki fejében vannak válasz opciót, de az egyáltalán nem biztos, hogy fedi a valóságot.

Ilyen például, hogy egyáltalán hányan alapíthatnak kft-t? Mert ugye a bt-k esetében ennek nagy jelentősége van. A kft-knél azonban nincs kötelező minimum létszám, akár egy ember is megalapíthatja a saját kft-jét. Azonban, ami igen fontos és nem elengedhető dolog, hogy rendelkezni kell bizonyos mennyiségű törzstőkével. Nem is akármennyivel, legalább 3 millió forinttal. Ebben annyi a könnyítés, hogy nem feltétlenül kell ennek készpénznek lennie, lehet akár apport, vagy pénzbeli betét is.

Az is igen gyakran előkerülő kérdés, hogy mennyi idő alatt jegyzik be a kft-t a kérelem beadásától számítva? Csak hogy hány nappal lehet számolni az azt követő teendőkkel kapcsolatban… A legtöbb esetben már 2-3 nap alatt megtörténik a cég bejegyzése, de legrosszabb esetben is 7-9 napon belül.

Számtalan ilyen és még ehhez hasonló kérdést és választ lehet olvasni a topcegalapitas.eu/kft-alapitas oldalon. Hogyha aktuális ez a téma az életedben, akkor nem boszorkányság, hogyha ezen a honlapon nézel utána, hiszen minden egy helyen van. És csak csiribú-csiribá, máris mindenre választ kaptál!

topcegalapitas.eu/kft-alapitas