Az én legalapvetőbb boszorkánykellékem a forró víz

Modern boszorkányként gyakran készítek gyógyító főzeteket, mantrázom meleg rózsavízben és veszem körbe magam olyan dolgokkal és emberekkel, amik-akik melegséget árasztanak.

A korábbi fűtésrendszerünkből már nagyon elegem lett, mert mindig várni kellett, hogy felmelegedjen a víz és nem is tudtam olyan nagy mennyiségben használni sokszor, amennyi kellett volna. Ha mégis, akkor pedig a család többi tagjának nem jutott már.

Lépnem kellett, ekkor jött képbe a Hőszivattyús bojler.

A Hőszivattyús bojler -t a futesrendszerek.hu-ról rendeltem, és mióta felszerelték sokkal könnyebb lett az életünk. Ez a bojler bármikor van rá szükségem, mindig tud kellő mennyiségű meleg vizet produkálni, így annyiszor vehetek forró fürdőt ahányszor csak szükségem van a lelkem és a körülvevő energia tisztítására. Sőt a család többi tagja sem panaszkodott rá még soha, hogy ne lenne elég víz.

A hőszivattyú úgy működik, hogy a kinti levegőből vonja el a hőt, amire már 0 fok felett képes, és azzal melegíti a vizet. Áramellátását pedig napelemekkel oldjuk meg, mert az már alapból is volt a házunkon, hiszen minden boszorkány fontos céljai közé tartozik a környezet megóvása. Sokkal jobban érzem magam amiatt is, hogy ez a bojler nem bocsát ki annyi káros anyagot, mint az előző, és még az üzemeltetése is olcsóbb. Emellett már olyan veszélyek sem fenyegetnek minket így, mint egy esetleges gázszivárgás.

A szakemberek is elképesztő jó energiával rendelkeztek és fantasztikus munkát végeztek. Jó látni azt, hogy ennyire fontos nekik is a természet védelme. Rengeteg környezettudatos fűtési módot kínálnak az embereknek, ami igazán becsülendő dolog.

Boszorkánytársak, ha ti is keveslitek a meleg vizet otthonotokban, akkor ajánlom Nektek is a Hőszivattyús bojler -t!

Varázslatos napot mindenkinek!