A seprűvéna nem boszorkányság

Na mivel töltjük mostanában a szabad óráinkat? A lányokkal újra néztük a kedvenc boszorkányos sorozatunkat. Ez egy olyan sorozat, amit még a tini korunkban adott le a tévé, azóta már megfeledkeztünk róla, de a minap eszébe jutott Edinának, és így azon nyomban meg is néztük, hogy tudjuk beszerezni, és milyen platformon lehet újra nézni a részeket.

Nagyon örültünk neki, amikor megtaláltuk az összes évadot, így be is indultak a péntek esti boszorkány sorozat néző órák, ilyenkor csak úgy faljuk a részeket egymás után. Gondolhatjátok, milyen kis zombik leszünk a nap végére a sok képernyő töltött idő után, de be kell vallanom, igazán megéri!

Persze azért mindenféle egyéb téma is előjön, például szóba került az is, hogy mostanában mennyire fáj a lábam. Ennek oka nagy valószínűséggel a visszér lesz, el is merültünk a visszérkezelés témában.

Meséltem nekik, hogy előtte való este pont ebben a témában olvasgattam az interneten, és így találtam is egy nagyon hasznos cikket a visszérkezelésről, valamint egy injekciós visszérkezelés cikket is elolvastam, amiből megtudtam azt, hogy több olyan tényező is van, ami sajnos elősegítette a visszértágulat kialakulását. Ezek között szerepel például az öröklött hajlam, ami adott, hiszen édesanyámnak is volt. Képzeljétek el, már maga az, hogy nő nemű vagyok is rátesz egy lapáttal, valamint a terhesség alatt felszedett túlsúly sem támogatta az esélyét annak, hogy ne legyen visszértágulatom.

Több pontban lehet olvasni a szkleroterápia javallatairól, valamint a visszérkezelés érzéstelenítéséről és módjáról is több információ rendelkezésre áll.

Olvastam arról is, hogy vannak olyan esetek, amikor nem javasolt a visszérkezelés. Ilyen, hogyha valaki épp szoptat, vagy a terhes. Ahogy sok más esetben, ennél a beavatkozásnál is fontos, hogy ne legyünk érzékenyek a gyógyszerre, valamint ne legyenek véralvadási zavaraink, és egyéb fertőzés és gyulladás sem lehet az alsó végtagokban.

Az alapos információkat tartalmazó weboldalon kértem egy időpontot is, hogy pontosabb képet kapjak a lehetőségekről., és mivel az oldalon leírtak alapján azt gondolom, hogy nem olyan vészes ez a fajta injekciós kezelés, így szerintem bele fogok vágni. Ezt a döntést nem csak a cikkben olvasottak alapján hoztam meg, utána olvastam annak is, hogy milyen véleménnyel vannak a plasztikáról, és sok pozitív véleménnyel találkoztam az interneten, amiből megtudtam azt, hogy milyen a helyszín, valamint, hogy milyen modern eszközökkel dolgoznak, illetve milyen a hozzáállása a doktor úrnak, és hogy a csapat is mennyire segítőkész és barátságos, mind a vizsgálatok, mind a kezelések alatt.

Biztos vagyok benne, hogy ez valóban így fog történni, már nagyon várom, hogy megkeressenek a konzultáció pontos időpontjával kapcsolatban, ami valószínűleg rövid időn belül meg is fog történni.

visszérkezelés