A jelmezem mellé kellett egy táska is

Az idei Halloweent iskolai társaságban töltöttem, akik közül még sokakat nem ismerek annyira, de jó lehetőségként tekintettem erre a bulira, hogy jobban megismerkedjünk. Heteket készültem és nagyon szerettem volna beöltözni, viszont sosem voltam elég kreatív. Sok misztikus, természetfelettiekről szóló sorozatot nézek, ezért is ugrott be rögtön, hogy akkor boszorkánynak öltözöm úgyis van a gót időszakomból egy elég merész szoknyám és korszázsom is (a fűző talán jobban használatos kifejezés, de számomra különlegesebb szó a korszázs). Azon gondolkoztam, hogy a ruha mellé még szükségem lenne egy cipőre és egy táskára is. A cipő gondom gyorsan megoldódott, mivel egyik barátnőmnek ugyanakkora a lába mint nekem és van egy menő magassarkú bakancsa, ami az öltözékemhez remekül illett. A táska viszont már nem volt ilyen egyszerű menet, mivel fontos volt számomra, hogy olyat vegyek, amit azért nem csak egy alkalommal fogok hordani.

Az interneten keresgéltem a táskák között, amikor megpillantottam a női táska akció kiírást az annataska.hu oldalnál. Először nem fogott meg a webshop annyira, de aztán úgy döntöttem, hogy végignézem a táskákat. Nagyon csinos darabokat árulnak, de most nem pont ilyet kerestem. Kínálatok között fellelhető kézitáska, hátitáska, neszesszer, pénztárcák és övek is. Tényleg különleges, márkás táskákat lehet rendelni innen, amelyekről látszik, hogy jól össze vannak rakva és figyelnek a készítésénél. Már majdnem bezártam az oldalt, hogy ez most számomra nem releváns, amikor megpillantottam egy fekete Marco Tozzi táskát, ami szerintem tökéletes volna a halloween-i jelmezemhez. Még szegecsek is vannak rajta, amiket mindig nagyon szerettem a kiegészítőkön. Kifejezetten örültem, hogy ez a női táska akciós, így még nem is kellett sokat költenem rá.

Már csak egy hét volt a buliig, ezért erősen aggódtam azért, hogy megérkezik-e időben a táska, mivel nálunk valamiért a futárok nem szokták elsietni a kiszállítást mostanában. Végül nagyon örültem, hogy könnyedén megkaptam a várva várt táskámat. Fel is próbáltam a fekete gótos mini szoknyát, a fekete csipkés erős dekoltázst varázsoló fűzőmet, a frissen beszerzett pók mintájú harisnyát, a bakancsot és mellé a kezembe vettem a most átvett csodatáskámat. Már csak egy kis haj tupír kellett és már indulhattam is volna a buliba.

A halloween-i buliban mindenkinek nagyon tetszett a szexi, figyelemfelkeltő boszorkányjelmezem és annak ellenére, hogy a szerkóm sokkal hangsúlyosabb volt mint a táskám, mégis sokan észrevették azt is és külön megdicsérték. Teljes mértékben meg vagyok elégedve az annataska.hu webshoppal, mivel gyorsan kiszállították a terméket, nagyon jó minőségű, minden elfér benne, így a buliba is tudtam magammal mindent vinni, amire szükségem volt.

Másnap sokan kérdezték honnan szereztem be a jelmezem, de a legtöbb holmim már nagyon régi, ezért csak a táska webshopját tudtam számukra elküldeni. Sokat nézegetem azóta én is a webshopot, és egyre több táska tetszik meg, amik közül szerintem hamarosan rendelni fogok. Szerintem még a barátnőimmel is összefogok a rendeléssel kapcsolatban, mivel nagyon áhítoznak egy hasonló táskára, mint amit én rendeltem.