A fitnesz óra árak mindenhol mások – mi ez, ha nem boszorkányság?

Nem hiszem, hogy öreg lennék, pedig néha nagyon is úgy érzem magamat. Annyira sok a technológiai újdonság, hogy már lassan képtelen vagyok követni őket. Az okosórák, a fitnesz órák, az 5G , a négy kamerás telefonok, az újabb és újabb konzolok megannyi játékkal nekem már teljesen idegenek.

Nem hiszem, hogy öreg vagyok, de valahol lemaradtam a technológiai fejlődésben és mér nem tudom követni. Amikor gyerek voltam, mindig jót mulattam a szüleimen, akik nem tudtak haladni a korral, akik nehezen tanulták meg a számítógépet használni.

Most viszont nekem is gondom van a technológiai vívmányokkal, nem tudom használni az okos órákat, nehezen állítottam be az NFC-s, telefonos fizetést, és már azt is megmutatta nekem egy barátom, hogyan tudok a telefonomon keresztül rendelni a gyorséttermekben. Egyedül nem biztos, hogy rájöttem volna. És már értem, hogy a szüleim sem azért nem tudták kezelni a gépeket, az okostelefonokat, mert nem tudták volna megtanulni, hanem mert egyszerűen nem volt, és most sincsen szükségük rá, mert anélkül is nagyon jól elvannak.

Nekem már boszorkányság számba megy ez a rengeteg, követhetetlen technológiai újítás, és bármennyire is szeretném tartani a lépést a fiatalokkal, nem megy, nehezemre esik mindent észben tartani és sokkal inkább a ól megszokott dolgokhoz ragaszkodom. Persze nem mindenben, hiszen a megújuló energia területén már élen járok, erről írtam is nektek korábban itt: https://boszorkanyszovetseg.hu/miert-kertem-arajanlatot-egy-napelemes-rendszerre/.

Most viszont a fitnesz óra árak varázsoltak el, ezek analizálásával és összehasonlításával töltöttem az időmet. Sokáig tartott, de megtaláltam, melyik a legjobb ár-érték arányban.

Szerintem mindenkinek van legalább egy olyan barátja, aki valamilyen oknál fogva minden idejét az edzőteremben tölti, aki már megszállottan követi ab személyi edzője tanácsait, aki folyamatosan diétázik és igazi életmód tanácsadónak érzi magát.

Az ilyen ember mindent tud a gyakorlatokról, a fitneszről, a súlyemelésről, a konditeremben végezhető gyakorlatokról. Az összes kondigép nevét tudja, és azt is tudja, hány kalóriát éget el az egyes feladatokkal.

Nehezen lehet tartani a lépést ezekkel az emberekkel, de én megpróbálkoztam vele, hiszen az egyik barátnőm pontosan ilyen. Nagyon rákapott az edzésre, és amikor csak ideje engedi, a konditeremben van, alacsony kalóriatartalmú ételeket főz, vagy különböző protein shakeket próbál ki.

Ennek a barátnőmnek szerettem volna valami születésnapi ajándékot venni. Mivel nagyon benne van a sportban, számolja, mikor mennyi kalóriát eszik, mindig ugyanabban az időpontban eszik, és számolja, mennyi kalóriát éget el az edzések során, úgy döntöttem, veszek neki egy fitnesz órát, hogy ne neki kelljen számolni az elégetett kalóriákat, ha egy kis kütyü is megteheti ezt helyette. Úgy döntöttem, hogy az aktivitás mérő sport fitnesz óra tökéletes ajándék lesz.

Azt hittem, egyszerű lesz kiválasztani, melyiket vegyem, de kiderült, hogy egyáltalán nem értek ezekhez a kütyükhöz. Van, ami csak aktivitásmérő, van, ami okosóra, van, ami még az alvást is kiértékeli, méri a pulzust, mindent.

Nehezen sikerült dönteni, hiszen fogalmam sincs, mire kell figyelni ezeknél az óráknál. A bestmarkt.hu oldalon nézelődtem. Ez egy webshop, innen szerettem volna megrendelni az ajándékba szánt órát. Alaposan megnéztem, hogyan alakulnak a fitnesz óra árak. Több oldalt is megnéztem, de végül eredeti terveim szerint a bestmarkt.hu oldalról rendeltem meg a kinézett órát. Itt ugyanis jóval olcsóbban hozzá lehetett jutni, mint máshol.

Pedig még egy ár összehasonlító oldalra is beírtam a termék típusát, és így is a bestmarkt.hu jött ki győztesként.

Végül egy egészen nagy, giroszkópos, gyorsulásmérős, pulzus mérő, vízálló órát vettem, amiben van GPS is. Nagyjából 270 ilyen óra van a bestmarkt.hu oldalán. Mivel nem szerettem volna sokat várni rá, beállítottam, hogy csak azokat mutassa, amik raktáron vannak, és át tudom venni őket a boltjukban a IX. kerületben is. Így is több, mint 30 modell közül válogathattam, ami nem volt egyszerű úgy, hogy nem ismerem a termékeket és a márkákat. Pedig itt le lehet szűkíteni a találatokat, márka, ár szerint is kereshetünk, de arra is szűrhetünk, hogy milyen funkciói legyenek a terméknek.

Szeretem ezt a boltot, mert mindenből nagyon nagy a választék itt. Mindig tudom, hogy amit rendelni szeretnék az van-e raktáron, vagy külső raktárról kell-e rendelni. Így ki tudom kalkulálni, hogy mikor fog megérkezni a termék, vagy ha van raktáron, akkor tudom, hogy hamar át is vehetem.

Amit lehet, azt az interneten rendelem, ez még nekem is megy, Nem szeretek sorban állni, nem szeretem tömeget, ezért szeretek interneten rendelni mindent. Igaz, személyesen szoktam átvenni, de mégsem kell ott válogatnom, gyorsan el tudom intézni.

Nekem a bestmarkt a kedvenc rendelős oldalam, mert mindig minden volt, amit rendeltem, sosem kellett sokat várnom és minden rendben zajlott. Van szervizük is, könnyen lehet innen rendelni, nagyon megbízhatóak és szerintem nagyon jól kezelhető az oldaluk is, és persze minden van, amit eddig kerestem.

Nemsokára mehetek a barátnőmnek szánt fitnesz óráért is, biztosan nagyon örülni fog neki!