A családi fotózásról senki sem maradhatott le

A régi szokások, hagyományok és hiedelmek mára már teljesen átalakultak. Ez sok esetben nem is probléma, hiszen ennek köszönhetően a boszorkányok léte is a semmibe feledt. Így sokkal könnyebb a nők élete és senkit sem bántanak egy olyan dolog miatt, amiről igazából nem is tehet, és aminek nincs igazság alapja. Ebből is látszik, hogy a hiedelmeink mennyire könnyen tudják befolyásolni a gondolkodásunkat. Ezért sem mindegy, hogy milyen emberekkel vesszük körbe magunkat és hogy milyen erősebb, az emberek felett álló erőben hiszünk. Hisz ezek a mindennapjainkat is nagyban befolyásolják. Fontos, hogy higgyünk valamiben, mert ebből is tudunk erőt szerezni.

Amikor megismerkedtem a férjemmel, akkor nagyon megkönnyebbültem, hogy ugyanolyan értékrenddel rendelkezünk és a világ nagy dolgairól ugyanúgy tudunk gondolkodni. Ez már szinte megalapozta a jó kapcsolatunkat. Persze csupán ennyi nem lett volna elég egy boldog házassághoz, de nagyon sokat adott hozzá.

Amikor megszületett a kisfiúnk, akkor pedig próbáltunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobbat adjuk számára, és egy egészséges, szilárd értékrenddel rendelkező, önbizalommal teli felnőtt válhasson belőle, aki mindent el tud érni, amit csak szeretne.

A családi fotozás pedig egyik évben sem maradhatott el. Eleinte nem tudtuk, hogy melyik fotóst válasszuk, mert Budapesten és környékén nagyon sok lehetőség van. Az interneten keresgéltünk, amikor rátaláltunk Szoboszlai Krisztire. A honlapja már önmagában is nagyon meggyőző volt, mert nagyon sok referencia kép is megtalálható az oldalon. Többfajta fotózást is vállal, ezért minden kategórián belül meg tudod nézni a legjobban sikerült képeket. Ha ezek tetszenek, akkor érdemes lehet hozzá mielőbb időpontot foglalni. Nagyon gyorsan fogynak nála a helyek, főleg télen, ezért ha nem szeretnél lemaradni egy nagyszerű fotózásról, akkor amint már látod, hogy mikor érnél rá, akkor mielőbb jelentkezz be hozzá.

A bejelentkezést követően alaposan átbeszéltek majd mindent: a fotózás koncepcióját, az elképzeléseket, a fotózás részleteit, mivel érdemes készülni a fotózásra (haj, smink, ruha, kiegészítők).

Megbeszélitek azt is, hogy szabadtéri vagy stúdió fotózást szeretnél. Ezzel kapcsolatban azt fontos tudni, hogy a stúdió bérlés nem feltétlen van benne a fotózás árában. Több csomagajánlat közül tudsz választani az oldalon: alap, exkluzív, VIP csomag. Mindegyik ajánlat más, és mindegyik fotózási fajtához más csomag lehetőségek vannak.

Ezért mindenképp érdemes lehet előre tájékozódni az ajánlatokról.

A legtöbb pluszt a VIP csomag tartalmazza. Ebben a csomagban kapod a legtöbb retusált és fekete fehér képet, ebben az esetben a stúdió bérlés díja benne van a csomagban, és ami egy nagy plusz tud lenni, hogy professzionális fodrász illetve sminkes szolgáltatást is tartalmaz a VIP csomag. Ha ezt választod, akkor teljeskörű szolgáltatást kaphatsz anélkül, hogy pluszban bármiért fizetned kellene. Egyedül a plusz képek kérése feláras.

Mindig nagyon jó szokott lenni a fotózás hangulata, ezért akár egyedül, családdal vagy gyermekkel mentek, minden esetben önfeledt lesz a fotózás hangulata. Ezt alátámasztja az a sok visszajelzés is, amit a weboldalon lehet olvasni róla.

Ha családi fotózást szeretnél, akkor az egyik legjobb választás lehet Szoboszlai Kriszti. Nagyon könnyen megtalálja a közös hangot a gyerekekkel, ezért mindig nagyszerű képek tudnak születni. Illetve nem csak a gyerekekkel jön ki jól, hanem minden ügyfelével igyekszik megtalálni a közös hangot. Ennek köszönhető szerintem az is, hogy mindenkiről előnyös képeket tud készíteni. Hiszen ha önfeledtek tudunk lenni, nem feszengünk a kamera láttán és még akár mosolyt is tud csalni a fotós az arcunkra, akkor nyert ügyünk van. Ilyen helyzetekben mindenkiről könnyebb jó képeket készíteni.

Mindemellett Szoboszlai Kriszti nagyon lelkiismeretesen dolgozik, minőségi munkát ad ki a kezei közül és mindig figyel arra, hogy a végeredmény elnyerje az ügyfelei tetszését.

Ha szeretnél magadról, a családodról, gyermekedről vagy a párodról egyedi, csodaszép képeket, akkor érdemes lehet neked is megnézni Kriszti weboldalát. Ha még több referencia képet szeretnél látni tőle, akkor az Instagram oldalán is nagyon sok képet megnézhetsz tőle.

Idén úgy döntöttél, hogy valami nagyszerű ajándékkal szeretnéd meglepni a barátaidat, családtagodat, párodat? Akkor ajándékozz élményt! Ezt könnyedén megteheted egy csodás fotózással. Szoboszlai Krisztinél lehetőség van ajándékutalványt vásárolni, amivel egy nagyszerű élményt ajándékozhatsz bárkinek.

Legyen szó családi fotózásról, portré fotózásról, esküvői fotózásról vagy művészi fotókról, Szoboszlai Kriszti nagyszerű választás lehet.